Circuit Park Zandvoort


Zandvoortse ondernemers staan klaar

18 September 2003 - Als zondagmiddag 21 september op Circuit Park Zandvoort om circa drie uur de finishvlag valt voor de negende race van het DTM dit seizoen, gaat het Zandvoortse dorpscentrum op volle toeren draaien voor de vele circuitbezoekers.

Hoewel de activiteiten op het circuit nog niet ten einde zijn, na de finish van de DTM-race staan voor alle bezoekers de DTM-coureurs met hun wagens op het rechte eind voor het uitdelen van fotos en handtekeningen, zullen vele bezoekers zich naar de uitgangen van het Circuit Park Zandvoort begeven.

Maar waarom zouden zij direct naar huis gaan. Ongetwijfeld zullen er zich de nodige files voordoen, daarom geeft de circuitdirectie de tip: laat uw auto staan en blijf nog even! Breng een bezoek aan een van de vele strandtenten, of loop het knusse centrum in met een keur aan winkels, gezellige restaurants en cafés, of waag een gokje in het Holland Casino en praat nog wat na over de racedag op Zandvoort, onder het genot van een drankje en een goede maaltijd. Veel plezier, de Zandvoortse ondernemers rekenen op u!/font>

DTM


© Copyright 2003, Circuit Park Zandvoort