Politie Limburg-Zuid

Geweldadige overval

Maastricht 22-09-2003 - Op de Dr. Schaepmanstraat in Maastricht overvielen 2 onbekend gebleven mannen een man voor zijn woning, waarbij zij het slachtoffer diverse malen in het lichaam staken en vervolgens verdwenen.

Zondag 21 september 2003, omstreeks 22.00 uur, belden twee onbekend gebleven mannen aan bij een woning op de Dr. Schaepmanstraat in Maastricht. De 65 jarige bewoner opende daarop de voordeur. Onverwacht en om nog onbekende reden stak een van de daders de man diverse malen met een steekvoorwerp in de borststreek. Daarna lieten de daders de bloedende man achter en verdwenen. Of de daders iets buit hebben gemaakt werd vooralsnog niet duidelijk.

De gewonde man werd per ambulance overgebracht naar het AZM in Maastricht. De toebrachte verwondingen bleken niet levensbedreigend te zijn en het slachtoffer hoefde niet te worden geopereerd.

De technische recherche verrichte op het plaats delict een sporenonderzoek. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van dit misdrijf en is op zoek naar de daders van deze gewelddadige overval.