Digitale Gemeente Houten

SP afdeling Houten is zelfstandig

maandag 22 september 2003 - Bron: Redactie SDGH

Op de partijraad van de SP in Amersfoort is begin september besloten dat de afdeling Houten een zelfstandige afdeling is. Tot voor kort viel de afdeling onder Nieuwegein.

Het is de actieve leden van de afdeling na zes maanden gelukt het predikaat 'in oprichting' van zich af te werpen. Na een korte speech van de Nieuwegeinse afdelingsvoorzitter Henk Meijer werd tijdens de partijraad door alle aanwezigen unaniem besloten om de Houtense SP-afdeling voortaan zelfstandig te laten opereren.

De SP afdeling Houten heeft al van zich laten horen. Op dinsdag 24 juni werd voor het gemeentehuis in Houten gedemonstreerd tegen het besloten gemeenteraadsoverleg dat werd gehouden. De SP zegt dat de gemeente Houten gemakshalve is vergeten dat het een openbaar orgaan is, dat zich dient te verantwoorden bij de bewoners van de gemeente Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).