Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


22 september 2003



Ermelo- Diefstal uit bedrijf


In de nacht van 21 op 22 september kwam er een melding binnen van een diefstal uit een bedrijf aan de Palmbosweg. De diefstal is gepleegd tussen 00.15 uur en 01.00 uur. De daders hadden een deur geforceerd. Eenmaal binnen is uit het kantoor van het bedrijf een kluis met geld losgemaakt en meegenomen. Ook werd er een kassalade uit de kassa gehaald en fooi meegenomen. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.



Hattem- Diefstal uit bedrijf


Op zondagavond 21 september deed een 54-jarige man uit Hattem aangifte van diefstal uit een bedrijf aan de Apeldoornseweg in Hattem. Wanneer de diefstal is gepleegd is niet precies duidelijk. De daders hadden een deur geforceerd. Het bedrijf werd doorzocht en de daders hebben een kluis opengebroken en het geld dat daarin zat meegenomen. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.



Vaassen- Diefstal uit bedrijf



In de nacht van 21 op 22 september deed een 58-jarige man uit Vaassen aangifte van diefstal uit een sportcomplex aan de Pastoorweg in Vaassen. De diefstal is gepleegd tussen zondag 21 september 23.15 uur en maandag 22 september 02.15 uur. De daders hadden een hek aan de rechterzijde van de parkeerplaats met geweld geopend en vervolgens hebben ze een schuifpui aan de voorzijde van het pand opengebroken. Uit het bedrijf hebben de daders geld meegenomen uit een kassalade. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.



Heerde- politie waarschuwt voor oplichting


Bij de politie van Heerde is een melding binnengekomen van oplichting
Een bedrijf had een rekening van 570 euro ontvangen voor het plaatsen van een advertentie in de Gouden Gids. Het betrof echter een valse rekening met een nagemaakt logo van de Goudengids. De politie waarschuwt een ieder die zo'n rekening binnenkrijgt deze niet te betalen.



Vaassen-verkeersongeval met letsel


Een 19-jarige jongen uit Emst is op zondagmiddag 21 september gewond geraakt bij een verkeersongeval. De jongen reed per bromfiets over de Emsterweg in de richting van Vaassen en verloor in een bocht naar rechts door een te hoge snelheid de macht over het stuur. Hierdoor begon hij te slingeren en klapte over de kop. Vervolgens gleed hij tussen de bomen door het fietspad op. De jongen is per ambulance overgebracht naar het Lukasziekenhuis in Apeldoorn. Zijn schouder was uit de kom en zijn middenvoetbeentje was gebroken. Zijn bromfiets raakte total loss.





038-375 10 50
---- --