Ingezonden persbericht

Alisun introduceert een verticale zonnebank voor thuis

Introductie van een nieuwe manier van bruinen

HEERHUGOWAARD, 20030922 -- Alisun Europe B.V., de grootste fabrikant van zonneapparatuur, introduceert de revolutionaire V28 pro. De V28 pro is een verticale zonnebank, ook wel zonnedouche genoemd. Het is de eerste keer dat een verticaal model zonnebank beschikbaar is voor de consument.



De V28 pro zonnedouche is voorzien van 28 krachtige bruiningslampen die dicht op het lichaam zijn geplaatst. Door de hoge output van de lampen, en de kleine afstand tot het lichaam, zorgt de V28 pro voor een zeer snelle en gelijkmatige bruining van het hele lichaam. Omdat de bruiningstijden korter zijn dan bij horizontale modellen is zonnen met de V28 pro zeer comfortabel. Ook voor langere mensen, omdat de bruiningslampen een unieke lengte hebben van 190 centimeter waardoor iedereen van top tot teen bruin wordt.


Verticaal zonnen is al langer populair in professionele zonnestudio's vanwege de vele voordelen die het biedt. Het is hygiënisch, omdat de huid tijdens het zonnen niet in contact komt met de acrylplaat van de zonnebank. Doordat er geen contact is tussen de acrylplaat en het lichaam zijn er nergens drukpunten die na het zonnen 'witte plekken' kunnen achterlaten op de huid. Daarnaast neemt een verticale zonnebank zeer weinig ruimte in.


De V28 pro beschikt over een krachtige, geïntegreerde lichaamskoeling die tijdens het zonnen een verfrissende bries langs het hele lichaam blaast en zo zorgt voor een constante, aangename temperatuur. Het niveau van de lichaamskoeling kan worden afgestemd op de individuele wensen met behulp van de elektronische afstandsbediening. Bovendien kan de blaasrichting van de speciale gezichtskoeler worden versteld, zodat het comfort voor iedereen optimaal is.


De elektronische afstandsbediening, waarmee alle functies van de V28 pro eenvoudig kunnen worden bediend, is voorzien van een duidelijk LCD-display waarop alle relevante informatie wordt weergegeven. Verder is de afstandsbediening uitgevoerd met een krachtige magneet, waardoor deze altijd binnen handbereik op de middenconsole van het apparaat kan worden geklikt.


Het stabiele, ruimtebesparende statief met het EasyOpen® deursysteem van de V28 pro zorgt ervoor dat het apparaat niet meer dan 1 m2 vloeroppervlak inneemt waardoor het een ideale oplossing is voor mensen die thuis geen ruimte hebben voor een horizontale zonnebank.


De V28 pro is standaard voorzien van een elektronisch kinderslot. Daarnaast voldoet het apparaat aan zeer strenge Europese normen, kwaliteits- en keuringseisen (TüV, EMC) en draagt deze de CE-markering.


Het apparaat wordt, net als de overige Alisun producten voor thuisgebruik, standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 3 jaar.


Kijk voor meer informatie en dealeradressen op: www.zonnewinkel.nl.





Ingezonden persbericht