AutoRai

22-9-2003

Nieuwe look voor Daewoo Tacuma

De Daewoo Tacuma Family Van heeft voor het modeljaar 2004 een nieuw front gekregen. De gewijzigde voorzijde benadrukt de elegante en dynamische vormen van de comfortabele vijfzitter.

De grille van de radiator is nu voorzien van een brede, chromen strip. Kenmerkend zijn ook de amandelvormige koplampen, waarmee de Tacuma zich onmiddellijk presenteert als een lid van de GM Daewoo-reeks.

Andere wijzigingen voor het 2004 model zijn nieuwe, optionele 15-inch lichtmetalen wielen en een veranderd interieur. Twee nieuwe designs voor de stoffen bekleding, alsmede een nieuw ontwerp voor de lederen bekleding, optioneel leverbaar voor de SX- en CDX-versies, zorgen voor een aangename ambiance in de ruime vijfpersoons Family Van.

De Daewoo Tacuma is uiterst veelzijdig en heeft een uitgebreide standaarduitrusting. Achterin heeft de Tacuma drie aparte stoelen. Zonder achterstoelen bedraagt de laadruimte maar liefst 1.847 liter. In de Style- en Class-uitvoering kan de passagiersstoel vóór met 180 graden worden omgedraaid.

De Tacuma is leverbaar met twee zestienkleppen benzinemotoren: de
1.6-liter levert 77 kW/104 pk, terwijl de 2.0-liter 89 kW/121 pk genereert.