AutoRai

22-9-2003

Hole-in-one slag goed voor nieuwe Ypsilon

Tijdens de vier toernooidagen van het Dutch Open 2003 in Hilversum is op alle vier de par-3 holes een fonkelnieuwe auto te verdienen. Elke eerste speler die op hole 5, hole 10, hole 13 of hole 15 zijn bal met de eerste slag in het gaatje laat verdwijnen, mag gratis en voor niets een Lancia Ypsilon in ontvangst nemen.

De compacte, trendy Lancias die binnenkort hun opwachting maken in de showroom van de Lancia dealers, worden ter beschikking gesteld door Fiat Auto Nederland.

Naast de inzet van de vier Lancias Ypsilon als hole-in-one auto, verzorgt Fiat Auto Nederland bij het Dutch Open 2003 het transport van spelers, vips en officials naar en van de golfcourse, de hotels en luchthaven Schiphol. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een groot aantal Fiats, Lancias en Alfas. Evenals tijdens vorige edities is de Nederlandse importeur als automotive sponsor verbonden aan Nederlands meest prestigieuze golftoernooi en daarmee een van de belangrijke partners van organisator Reved International.

Het hoofdtoernooi van het Dutch Open 2003 vindt dit jaar plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 oktober. Inmiddels zijn we aanbeland bij alweer de 84e editie van het internationale open golf kampioenschap van Nederland. Evenals vorig jaar is het nu opnieuw de Hilversumsche Golfclub die als gastheer fungeert en s werelds beste golfers mag ontvangen.

Op televisie is Nederlands belangrijkste internationale golftoernooi te volgen via NOS Studio Sport.