Ingezonden persbericht

Palm Benelux stelt software voor Sterrenbeurs beschikbaar

Bekende Nederlanders in de Palm van je hand

Breda, 22 september 2003 - Afgelopen week ging het multimedia programma Sterrenbeurs van start, een spel waarmee je als speler punten verdient door slim te handelen in aandelen van bekende Nederlanders.

Palm Benelux heeft een speciale Sterrenbeurs applicatie laten ontwikkelen door TinyStocks waarmee de koersinformatie is te downloaden op je Palm handheld. Op de homepage van Sterrenbeurs, www.sterrenbeurs.nl, kun je via een button naar een aparte Palm site, waar je de speciale Sterrenbeurs software kunt downloaden. Met deze applicatie kun je je sterrenbeursportfolio bijhouden en beschik je voortdurend over het laatste sterrennieuws en de meest recente koersen.

Door de snelle en simpele synchronisatie met een Hotsync® kun je met je Palm handheld op elk moment van de dag en waar je je ook bevindt zien hoeveel je BN-ers waard zijn en hoeveel winst of verlies je hebt gemaakt. TinyStocks is tevens ontwerper van de software, Stock Manager, wat gebruikt wordt op de zakelijke beurs.

Het maken van deze speciale applicatie sluit aan bij de visie van Palm om overal en altijd je persoonlijke en zakelijke informatie bij de hand te hebben via je Palm Handheld.

Palm is één van de officiële sponsoren van Sterrenbeurs en zal tevens prijzenpakketten aanbieden op de website, televisie en radio.

Een voorbeeld van de Palm software is te zien via de volgende url: http://www.tinystocks.com/sterren/press.html

Over Palm, Inc.
Palm, Inc. (Nasdaq:PALM) is een pionier op het gebied van mobiele en draadloze internetoplossingen en een van de grootste producenten van handheld computers. Op basis van het besturingssysteem Palm OS® maken de handheld oplossingen van Palm het mogelijk om de meest belangrijke informatie mee te nemen en te ontsluiten, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Met duizenden applicaties voorzien de Palm? handhelds in de behoeften van particulieren, bedrijven en educatieve instellingen.

Palm OS is een geregistreerd handelsmerk en Palm is een handelsmerk van Palm, Inc. of haar dochterbedrijven. Andere merknamen kunnen handelsmerken van hun respectieve eigenaren zijn. Het Palm OS-platform dient ook als basis voor producten van licentiehouders en strategische partners van Palm. Onder de naam Palm Economy bestaat er een groeiende mondiale gemeenschap van toonaangevende licentiehouders, OEM-klanten en omstreeks 160.000 innovatieve developers en providers die zijn geregistreerd als ontwikkelaars van oplossingen op basis van Palm OS. Palm is sinds 2 maart 2000 als PALM genoteerd op de New-Yorkse elektronicabeurs Nasdaq. Meer informatie over Palm, Inc. kunt u vinden op http://www.palm.com/europe

About TinyStocks
TinyStocks has been developing mobile applications since 1998. At TinyStocks we live by our premise "Software in your pocket", offering the promise of wireless Internet access to information, today. Our PDA software will allow you to download the information you need the most while on the go. TinyStocks is the company behind such popular programs as Stock Manager, Weather Manager, Highway Manager and Navio. For more information, visit TinyStocks at www.tinystocks.com.


---
Contact voor de pers:
Ingrid Keizer
Brodeur Worldwide voor Palm, Inc.
Tel: + 31 20 346 20 00
ikeizer@nl.brodeur.com

Linda Schulte
Palm Benelux
Tel: + 31 76 524 46 37
Linda.Schulte@corp.palm.com