Rabobank Nederland

Rabo Participaties neemt deel in Supplair BV Rabobank Nederland, 22/09/2003 10:58
---

Rabo Participaties heeft een minderheidsbelang van 23% verworven in Supplair BV te Amsterdam. Supplair opereert in de mondiale in-flight food-markt en heeft als kernactiviteit totale supply chain managementoplossingen voor de in-flight food service- industrie - van verkoper tot luchtvaartmaatschappij. Daarnaast ontwikkelt Supplair nieuwe voedingsconcepten en verzorgt de onderneming de opslag en distributie door middel van 'dedicated' partnerships.

De deelname van Rabo Participaties in Supplair heeft tot doel de groeistrategie van het bedrijf te ondersteunen.

De kracht van Supplair is dat het bedrijf zich richt op de gehele bevoorradingsketen in de in-flight food service-industrie en productie en afzet daarbinnen langs electronische weg bij elkaar brengt. Met haar supply chain managementoplossingen, ontwikkeling van voedingsconcepten, opslag en distributie speelt Supplair succesvol in op het streven van luchtvaartmaatschappijen om op de kosten te besparen en tegelijkertijd de serviceniveaus voor passagiers te verhogen. Supplair is er in de loop der jaren in geslaagd verscheidene van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen te interesseren voor haar diensten en onder te brengen in haar klantenportfolio.

Het management van Supplair blijft in handen van Philippe Herman en Jaap Roukens, de oprichters van Supplair.

Rabo Participaties is de participatiemaatschappij van Rabobank Nederland die middels buy-outs en groeifinancieringen investeert in Nederlandse ondernemingen met een bewezen staat van dienst. Rabo Participaties beheert thans een geïnvesteerd vermogen van ruim 120 miljoen euro.