Veilig Amsterdam


Vernieuwde website voor Stichting Vrouwenopvang Amsterdam 22/09/2003 - De site van Vrouwenopvang Amsterdam is vernieuwd. Op de nieuw vormgegeven site is alle informatie beschikbaar over de activiteiten die de stichting in Amsterdam en Flevoland verzorgt. Daaronder vallen onder meer de telefonische hulpverlening, steunpunten in de wijken en 24-uursverblijf voor vrouwen en kinderen.

Het aanbod van de stichting is gericht op vrouwen die thuis ernstige problemen hebben. De vrouwen krijgen van de stichting advies, hulp en eventueel een veilig verblijf en begeleiding, al dan niet samen met hun kinderen.

In de toekomst wordt het mogelijk om via de website vragen te stellen aan hulpverleners. Daarnaast komt er een forum waarin lotgenoten met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Op dit moment biedt de site al heel veel belangrijke en nuttige informatie voor vrouwen. De site heeft zelfs een mogelijkheid om ongewenste meekijkers te misleiden: met één druk op de knop is men weg van de site en is het sitebezoek niet meer te traceren op de eigen computer.

link De site in kwestie: klikt u op de link om de site te bezoeken. www.vrouwenopvang-ams.nl