Ingezonden persbericht

Ruimte voor Ruimte laat communicatie verzorgen door Schoep & Van der Toorn

Amsterdam, 22 september 2003 - Communicatieadviesbureau Schoep & Van der Toorn heeft van de ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte in Den Bosch de opdracht gekregen de communicatie te verzorgen rondom de verkoop van 900 vrije bouwkavels in de provincie Noord-Brabant.

Het project is een publiekprivate samenwerking om de zogeheten Ruimte voor Ruimteregeling van de overheid uit te voeren; veestallen slopen en daarvoor in de plaats aan de rand van de steden en dorpen hoogwaardige bouwkavels ontwikkelen. De sloop van de stallen wordt gefinancierd door de verkoop van de kavels.

Na onderzoek te hebben uitgevoerd onder geïnteresseerden en makelaars is een communicatiestrategie en een creatief concept ontwikkeld. Momenteel worden diverse middelen ontwikkeld om de verkoop te ondersteunen, zoals een corporate brochure, projectbrochures, inschrijfformulieren, etc.

Schoep & Van der Toorn in Amsterdam is recent gestart met een apart team voor het marktsegment Bouw en Vastgoed. Schoep & Van der Toorn werkt al lange tijd voor opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedsector. De expertise van het bureau is nu bij elkaar gebracht, omdat projectontwikkelaars en woningcorporaties als gevolg van de teruglopende economie meer dan voorheen behoefte hebben aan strategisch advies.

In de Bouw & Vastgoedsector werkt Schoep & Van der Toorn onder meer voor AM Wonen, Amvest, BouwRai, Corus Colors, Corio, Funda, Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling, ING Real Estate, Projectbureau IJburg en Rodamco.

Over Schoep & Van der Toorn
Schoep & Van der Toorn is een full-service communicatieadviesbureau, gevestigd te Amsterdam. Het bureau is in vijftien jaar gegroeid tot het grootste communicatieadviesbureau in Nederland, met ruim 80 medewerkers en een sterke positie in de ICT-markt, overheid, zakelijke en financiële dienstverlening, non profit en projectontwikkeling/vastgoed. Het bureau biedt klanten een mix van disciplines aan op het gebied van marketing, marketingcommunicatie, cultuur, communicatiemanagement, beleidscommunicatie, interactieve media, public relations, onderzoek, corporate identity en design. Schoep & Van der Toorn maakt deel uit van het internationale netwerk van adviesbureaus in Technology Communications: Brodeur Worldwide. Het bureau werkt naast voor opdrachtgevers in het marktsegment bouw & vastgoed, ook voor de overheid, financiële dienstverlening en technologie. Schoep & Van der Toorn heeft verder ondermeer als opdrachtgever: ABN AMRO, Boertien Groep, CenE Bankiers, Connexxion, Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlemmermeer, IBM, ING bank, Iomega, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Justitie, Noord/Zuidlijn, Novell, Novem, Orange, Palm Inc. en Philips.



Ingezonden persbericht