Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 22 september 2003

Lokaalvredebreuk

TILBURG - Agenten hebben op zondagmiddag, rond 16.00 uur, in een verzorgingstehuis in de Generaal Winkelmanstraat, voor de tweede keer binnen een week, een 47-jarige Tilburger voor lokaalvredebreuk aangehouden. Ondanks het feit dat de man een ontzegging heeft is hij gisteren toch weer het verzorgingstehuis ingegaan. Toen de agenten hem vorderden weg te gaan, werd de Tilburger agressief. Hierop hielden de agenten de man aan.

Jongen van verstikkingsdood gered

GOIRLE - Gisteren, rond 16.00 uur, hebben omstanders in de Eduard Douwes Dekkerdreef, een 13-jarige jongen uit Goirle van de verstikkingsdood gered. De kuil, die de jongen in de zandbak gegraven had stortte in, waardoor hij bedolven werd onder het zand. Jongeren die in de directe omgeving aan het voetballen waren, schoten te hulp en waarschuwde omwonenden. Met onbekend letsel werd de jongen door ambulancepersoneel overgebracht naar het Sint Elisabethziekenhuis.

Diefstal van levensmiddelen

HILVARENBEEK - Agenten hebben gisteren, rond 18.00 uur, op de Bieslookweg te Tilburg, twee 28-jarige Tilburgers aangehouden, die kort voor hun aanhouding levensmiddelen hadden weggenomen vanaf een bedrijfsterrein van een supermarkt aan de Apollostraat. Tijdens de aanhouding hadden de Tilburgers de goederen nog in hun bezit. Tegen beide Tilburgers wordt proces verbaal opgemaakt.

Vier aanhouding bij massale vechtpartij

TILBURG - Vanmorgen, rond 04.30 uur kreeg de politie de melding dat er een massale vechtpartij gaande was op de Paleisring. Eenmaal ter plaatse lukte het de agenten een aantal vechtersbazen uit elkaar te trekken. Dit resulteerde in de aanhouding van vier Tilburgers van respectievelijk 28, 31, 33 en 34 jaar oud, terzake openlijke geweldpleging.

Winkeldiefstal

TILBURG - Vanmorgen, rond de klok van 09.00 uur, hebben agenten op het Buurmalsenplein, een 42-jarige Tilburgse vrouw aangehouden die zich schuldig had gemaakt aan het plegen van winkeldiefstal. De vrouw wilde in een supermarkt voor een totaal bedrag van 11,50 euro aan levensmiddelen wegnemen. Oplettend personeel kon dit voorkomen en belde de politie.

EINDE BERICHT

Bron: Desiree Brabers