Gemeente Nuth


22-09-2003

Ondernemerswerkgroep Groot Nuth

Op onze informatiepagina vindt u vanaf nu regelmatig informatie over de ondernemerswerkgroep Groot Nuth. Over de onderwerpen van deze ondernemersgroep beschrijven we enkele onderdelen:

De subsidieaanvraag voor de revitalisering van de Horsel wordt door het Rijk en de Provincie verder afgehandeld. De blauwe parkeerzone is inmiddels van kracht in de kern van Nuth. De toeristische ontwikkelingen zullen worden voorbereid door een stuurgroep. De stuurgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente en de VVV. Het rapport Natuurlijk Nuth van de Hoge Hotelschool dient als basis voor deze stuurgroep. Landschap, verblijfstoerisme en horeca, attracties, cultuurhistorie en communicatie vormen de vijf onderdelen die de stuurgroep gaat aanpakken. Op 3 oktober zal de stuurgroep starten. Tevens zal dan het VVV servicepunt officieel door de voorzitter van de stuurgroep Leon Pansters worden geopend. De gemeente Nuth bereidt een bedrijvendag voor waarin het bedrijf de gemeente aan alle ondernemers zal worden gepresenteerd.
De ondernemersgroep zorgde voor een hechte samenwerking met de gemeente Nuth. Een mooi resultaat van deze jonge werkgroep die daardoor een daadkrachtig visitekaartje afgeeft. Voor meer informatie over de werkgroep kunt u contact opnemen met de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Nuth, de heer Sluysmans. Hij is te bereiken op 565 91 51. De leden van de werkgroep zullen zich de komende weken aan u voorstellen via onze infopagina.