VERWIEL EN WIJNGAARD

PoolManager3 wint Personeelsinformatie Innovatieprijs 2003

Donderdag 18 september 2003 is in de Jaarbeurs te Utrecht, tijdens de Vakbeurs 'Personeel & Salaris Vakdagen 2003', de Personeelsinformatie Innovatie Prijs uitgereikt aan Verwiel & Wijngaard voor haar softwarepakket PoolManager3.

De prijs is door de initiatiefnemers Vroom Consultancy en Reed Business Information in navolging van verleden jaar beschikbaar gesteld om innovatieve ontwikkelingen op HRM-systemen gebied en ontwikkelingen in het vakgebied HRM-systemen te stimuleren. PoolManager is een uniek software-pakket voor planning en beheer van flexibele arbeidspools bij wisselende activiteiten. PoolManager3 wordt gebruikt door planners/intercedenten en management. PoolManager3Web is een Webapplicatie die medewerkers en klanten in staat stelt hun actuele planningsgegevens in te zien en te beheren. In de nabije toekomst wordt ook PoolManager3Mobile in gebruik genomen, een applicatie voor mobiel Internet, waardoor medewerkers en klanten via hun mobiele telefoon toegang krijgen tot de planning en urenregistratie op de werkvloer mogelijk wordt gemaakt.

Meer informatie over Verwiel & Wijngaard en Poolmanager is te vinden op www.venw.com en www.poolmanager.nl of kunt u contact opnemen met de heer C. Verviel 010- 2133080

Meer informatie over de Personeelsinformatie Innovatieprijs 2003 is te vinden op www.vroom.org.

Een online demo van PoolManager3Mobile is te vinden op www.imode.nl en www.kpn.com (trefwoord 'i-mode in business').

22 sep 03 15:29