Politie Noord- en Oost Gelderland


Zutphen - diefstal tas

In de trein van Winterswijk naar Zutphen is zaterdag tussen 19.00 en 19.30 uur de tas van een 25 jarige inwoonster uit Winterswijk weggenomen. Het is een rode Britain tas met daarin een blauw vest, een GSM en een klein bruin tasje met wat muntgeld.

Brummen - inbraak in zwembad

Afgelopen nacht rond 02.25 uur is er ingebroken in het zwembad aan de LR Beijnenlaan. Men heeft een ruit uit de toegangsdeur verwijderd en een kantoor doorzocht. Er is waarschijnlijk niets weggenomen.

Laren - inbraak in bedrijven

Uit een winkel aan de Stoomdijk is vannacht omstreeks 05.00 uur een kassa met onbekende inhoud weggenomen. Men kon binnenkomen door een deur te forceren. Bij een loonbedrijf aan de Blauwhand is omstreeks 05.30 uur ingebroken. Men kon via onafgesloten schuifdeuren binnenkomen. Vervolgens is er een deur van de kantoorruimte geforceerd. In het kantoor zijn kasten en laden doorzocht. Het is niet bekend of er iets is weggenomen.

Nijbroek - jongeren gooien verkeersborden in sloot

Op de kruising Veluwsedijk/Vaassenseweg/Geerstraat staan vanwege werkzaamheden aan de weg verkeersborden en markeringspalen. Afgelopen nacht om 00.30 uur zijn deze borden en palen omvergegooid en in de sloot gegooid door een groep jongeren. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Zutphen - aanhouding na bedreiging met mes

Een 20 jarige inwoner uit Zutphen is gisteravond omstreeks 23.15 uur aangehouden. De man heeft in het centrum zijn 38 jarige buurvrouw bedreigd met een mes. Omwonenden hebben het mes afgepakt en de politie gebeld. De man is ingesloten en er is een onderzoek ingesteld.

Lochem - bromfietser gewond

Een 16 jarige bestuurder van een bromfiets is gisteravond omstreeks 22.45 na een aanrijding gewond geraakt. De bromfietser haalt op de Nieuwstad een bestelbus in, maar kan de bestelbus die uit tegenovergestelde richting komt niet ontwijken en rijdt met zijn bromfiets tegen de bus. De 16 jarige is overgebracht naar het Spittaal in Zutphen en had een hersenschudding en enkele kneuzingen.

Einde berichten
Voor informatie Anton de Ronde
Telefoon 0900 8844

---- --