Politie Noord- en Oost Gelderland


Op zondagavond vond een ernstige aanrijding plaats op de Woeste Hoefweg in Hoenderloo toen een 18-jarige Edenaar te laat zag, dat zijn voor hem rijdende 28-jarige broer afremde voor een overstekend ree. De jongeman botste op de auto van zijn broer en beide auto's liepen aanzienlijke schade op. Het ree is niet geraakt.

Een 23-jarige Arnhemmer zag gisterenavond op de kruising Kayersdijk/Lange Amerikaweg de auto bestuurd door een 46-jarige Apeldoorner over het hoofd. Bij de aanrijding die volgde raakten beide auto's dusdanig beschadigd, dat ze afgesleept moesten worden.

Een 20-jarige Apeldoorner heeft aangifte van vernieling van zijn auto gedaan. De auto stond op de Voorwaarts geparkeerd en even voor middernacht werd een medebewoner wakker van lawaai. Bleek, dat men o.a. de ruit van de auto had ingeslagen . Nog geen twee uur later bleek men hakenkruizen in de lak van de auto te hebben gekrast. De politie zoekt getuigen.

Aan de Adelaarslaan hebben inbrekers in een woning waar verbouwd wordt ingebroken en een boel gereedschap meegenomen. Men kon binnen komen door een raam open te breken. De waarde van het gestolen goed is nog niet bekend.

---- --