Ingezonden persbericht

2e editie congres en expositie Content Management Systems 2003

Eindhoven 22 09 2003

P E R S B E R I C H T

Gezien het enorme succes van de eerste editie op 15 mei jl., organiseert het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) op dinsdag 25 november 2003 alweer de tweede editie van het jaarlijkse congres met expositie

Content Management Systems.

Onder leiding van dagvoorzitter Monique van Dusseldorp zullen vooraanstaande deskundigen tijdens het congres ingaan op de actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van Content Management. Een adequaat Content Management Systeem (CMS) is namelijk niet meer weg te denken als tool voor marketing en/of verbetering van communicatie en processen! Van belang is hierbij om te weten waarop men moet letten bij het kiezen en invoeren van het juiste CMS. Tevens wordt aan de hand van een aantal praktijkcases toegelicht wat daarbij de succesfactoren en valkuilen zijn. Hoe managen bijvoorbeeld Campina, RTL iMedia, KLM en de Gemeente Leiden hun content? Daarnaast maakt men tijdens de parallelsessies van het programma kennis met de diverse hoogwaardige oplossingen die er op het gebied van content management op de markt zijn. Voor demonstraties of specifieke vragen kan men terecht op de uitgebreide expositie.

Centraal tijdens deze editie:


- Het actuele aanbod van Content Management Systemen (CMS)


- Content Management als marketingtool


- Kritische succesfactoren voor selectie en implementatie


- Trends in Content Management


- Positieve ROI met CMS projecten?


- Efficiënt en effectief communiceren met klanten en doelgroepen


- Multichannel Content Management, hoever is de markt?


- Leren van (e)content management toepassingen in de praktijk


- Wat is XML en wat heeft dit te maken met Content Management?


- Integratie van CM met oplossingen voor o.a. kennismanagement, document management, workflowmanagement en portals


- Wat zijn de voornaamste doelen voor het inzetten van websites?


- Content Management en bedrijfsprocessen

Kortom, met een bezoek aan deze dag is men in één keer op de hoogte van het aanbod van content management systemen en de mogelijkheden ervan voor de organisatie!

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van Content Management Systems op zou willen nemen in uw blad. Indien u op andere wijze aandacht wilt besteden aan de onderwerpen van het congres, bijvoorbeeld door interviews met één of meerdere sprekers, verneem ik dat graag van u. Natuurlijk is een journalist van uw blad van harte welkom op deze dag. Ik verzoek u mij dit wel van tevoren te laten weten zodat wij (uiteraard kosteloos) een plaats kunnen reserveren.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.CMScongres.nl of u kunt contact met ons opnemen via nummer 040 ­ 212 94 99 of joke@ckc-seminars.nl.

Met vriendelijke groet,

Centrum voor Kennis Communicatie


1c50c2b.jpg

Joke Rosier, Project Manager