Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op zoom, maandag 22 september 2003

Bergen op Zoom, 22 september 2003

Slokje op, laat je rijden!
Hoogerheide: Zondagavond trof de politie in de Maststraat een bestuurder van een personenauto aan die bij nader onderzoek teveel had gedronken. Het bleek dat de man ruim 5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Tweede diefstal uit tuin binnen 1 maand
St. Willebrord: In augustus heeft een bewoner van de Tussenweg in Zegge aangifte gedaan van diefstal van een zestal aluminium tuinstoelen. Waarschijnlijk vonden de dader(s) dit niet voldoende en kwam men terug om de bijbehorende tuintafel weg te nemen.

Diefstal autogrill
St. Willebrord: Zaterdagnacht is vanaf een geparkeerd staande auto een autogrill gestolen. Het betreft een VW embleem. De diefstal vond plaats op de Rozenkransstraat.

Politie houdt bromfietscontrole
Gemeente Rucphen: De politie heeft zondagavond diverse bromfietscontroles uitgevoerd binnen de gemeente Rucphen. In totaal zijn een 10-tal bromfietsen gecontroleerd. 8 bestuurders kregen een bekeuring voor het overschrijden van het maximale vermogen.

Vernieling van autospiegels
Sprundel: Door een tot nu toe nog onbekend gebleven, ongeveer 25-jarige man, is afgelopen zondagmiddag schade aangericht aan een tweetal auto`s. De man fietste over de St. Janstraat in de richting van Etten-Leur waarbij hij bij twee auto`s de buitenspiegels eraf trapte.
Beide eigenaars hebben aangifte gedaan bij de politie.

Brand in school
Roosendaal: In de Brede school aan het Kalsdonk in Roosendaal heeft zondagochtend een brand gewoed. De brandweer was snel aanwezig en kon de binnenbrand snel onder controle krijgen. Uit onderzoek blijkt dat de brand is aangestoken. Een aantal ramen van het gebouw zijn opengebroken waardoor de dader(s) konden binnenkomen. In de hal is vervolgens een aantal goederen bij elkaar geplaatst die vervolgens in brand zijn gestoken.

Bron: Nicolette Bovenhorst