22/9 Aa & Dommel

Boxtel 22-09-2003 - .

WANDELAAR OP DE AUTOWEG, Schijndel

In de nacht van zondag op maandag werd een 29-jarige man uit Kaap Verdië wandelend op de N279 in de richting van s-Hertogenbosch aangetroffen. Bij de staande houding bleek dat de man nog een openstaande boete had. De man is aangehouden en ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, Boxtel, Haaren,

In de nacht van zondag op maandag is een 30-jarige man uit Boxtel aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.

Maandagochtend is een 49-jarige man op de N65 ter hoogte van Haaren aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.

EENZIJDIG ONGEVAL, Haaren.

Maandagochtend is een 24-jarige bestuurder uit Haaren uit de bocht geraakt op de Groenstraat in Haaren. Hij belandde met zijn auto in de sloot, maar kon zelfstandig uitstappen. Uit een blaastest bleek dat de man onder invloed was van alcohol. Hij had de vorige avond een feestje gehad, waar hij had gedronken. De man kreeg een proces-verbaal.