22/9 Maasland

Oss 22-09-2003 - .

RIJDEN ONDER INVLOED, Oss, Heesch

Zondagmiddag is een 54-jarige Ossenaar aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist reed op de John F. Kennedybaan en had een lantaarnpaal geraakt. De man kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Zondagavond is op de Wethouder van Eschstraat in Oss een 56-jarige Ossenaar aangehouden voor hetzelfde feit. Ook het rijbewijs van deze automobilist werd, naast een rijverbod en proces-verbaal, ingevorderd.

In de nacht van zondag op maandag werd op de Verdilaan in Heesch een 42-jarige man uit Nistelrode aangehouden omdat hij met drank op achter het stuur zat. De automobilist kreeg een rijverbod en proces-verbaal.

In Oijen werd op de Bernhardweg een 18-jarige bromfietser aangehouden. Hij reed met hoge snelheid en zonder verlichting. Tevens bleek de man onder invloed van alcohol. De bromfietser kreeg een rijverbod en proces-verbaal.

Op de Hertogensingel in Oss is deze zelfde nacht een 43-jarige Ossenaar aangehouden voor hetzelfde feit. Ook deze automobilist kreeg een rijverbod en proces-verbaal.

OPENBAAR DRONKENSCHAP, Oss

In de nacht van zondag op maandag is op de Hertogensingel in Oss een 49-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man lag tussen de twee rijbanen op de grond en verkeerde in staat van dronkenschap. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hierbij beledigde hij de agenten en sloeg een agent tegen het hoofd.

BELEDIGING, Oss

Maandagmiddag is een 35-jarige Ossenaar aangehouden. De automobilist reed op de John F. Kennedybaan toen hij zijn middelvinger opstak naar een agent. De man is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.