Gemiva-SVG Groep


Zoetermeer 22 september 2003

Winkel NOOIT VERSPILD opent haar deuren

Maandag 22 september zijn de deuren geopend van cadeauwinkel Nooit Verspild. Nooit Verspild is een cadeauwinkel met producten die vervaardigd zijn door mensen met een lichamelijke handicap en/of niet aangeboren hersenletsel. In de winkel, gevestigd aan de Oranjelaan 115 in Zoetermeer, is voor iedereen een leuk cadeau te vinden tegen een redelijke prijs. In de startfase zal de winkel geopend zijn op maandag- en woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur.

De cadeauwinkel NOOIT VERSPILD is een initiatief van het activiteitencentrum De Spil, gevestigd aan de Stadhoudersring 5 te Zoetermeer. Dit activiteitencentrum, onderdeel van de Gemiva-SVG Groep, biedt dagbesteding aan mensen met een lichamelijke handicap en/of aangeboren hersenletsel. De activiteiten die in De Spil worden uitgevoerd, lopen uiteen van sporten tot het bewerken van hout. Vanuit de diverse creatieve activiteiten zullen de producten vanaf heden hun weg naar de winkel vinden om daar verkocht te worden. In de winkel vindt U diverse handgemaakte producten van hout, keramiek en textiel. Naast dat de door cliënten gemaakte producten verkocht worden, zal ook de winkel gedraaid worden door cliënten van het activiteitencentrum. In de startfase is de winkel twee dagdelen geopend, maar het ligt in de bedoeling om de hele week open te gaan, inclusief de vrijdagavond.

Gemiva-SVG Groep
Activiteitencentrum De Spil is een onderdeel van de Gemiva-SVG Groep. Deze organisatie ondersteunt in de provincie Zuid-Holland ruim drieduizend mensen met een handicap. Dit gebeurt bij mensen thuis, op school of in hun bedrijf, maar ook in een van onze locaties. Het doel is ondersteuning te bieden die ertoe leidt dat mensen met een handicap zo veel mogelijk aan de samenleving kunnen deelnemen, waarbij zij zelf of met ondersteuning keuzes maken voor hun eigen levensomstandigheden en hun persoonlijke toekomst.
Meer informatie vindt u op www.gemiva-svg.nl.