Gemeente Tilburg

22-9-2003
Burgemeester Stekelenburg overleden

Burgemeester Stekelenburg is vanmiddag overleden aan de gevolgen van slokdarmkanker. De laatste dagen verslechterde zijn gezondheid bijzonder snel.

Johan Stekelenburg was vanaf 1 juli 1997 burgemeester van Tilburg. De afscheidsbijeenkomst vindt plaats op maandag 29 september om 14.00 uur in de Heikese kerk (ook wel Dionysiuskerk) aan de Oude Markt te Tilburg, waarna de crematie in besloten kring zal plaatsvinden. Het gemeentebestuur heeft besloten tot en met de crematie de werkzaamheden en externe activiteiten van de wethouders tot een minimum te beperken.

Condoleanceregisters worden door de wethouders morgen om 11.00 uur weggelegd in de stadswinkels van het Centrum, in Noord, in de Reeshof en in de voormalige gemeentehuizen van Berkel- Enschot en Udenhout. Ook in de ontvangstruimte van Publiekszaken (bij de publieke ingang) aan het Willemsplein ligt een condoleanceregister. Tot en met zaterdag kan er van 9.00 uur tot 18.00 uur getekend worden. Het is ook mogelijk digitaal te condoleren op de site www.tilburg.nl.

Gedetailleerde informatie over de afscheidsbijeenkomst en de bijzondere raadsvergadering worden morgen bekend gemaakt. Brieven en overige blijken van medeleven voor de familie kunnen worden gestuurd naar het stadhuis; correspondentieadres Stadhuisplein 130, Postbus 90155, 5000 LH Tilburg.