Politie Zeeland



W-6732-2003 AANRIJDING



In Vlissingen vond maandag rond 13.45 uur een aanrijding plaats waarbij twee personenauto's beschadigd raakten.


Een 79-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Industrieweg en verleende op de kruising met de President Rooseveltlaan geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 43-jarige Vlissingse. De 79-jarige man werd met onbekend letsel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten aan de voorzijde zwaar beschadigd.



Z-6733-2003 AANRIJDING


Op de kruising Singelweg/Bijlokestraat in Axel zijn maandag rond 16.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 34-jarige automobilist uit 's Hertogenbosch verleende op bovenstaande kruising geen voorrang aan een 26-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen. Door de klap van de aanrijding liep een inzittende van de 26-jarige man, een 21-jarige vrouw uit Axel een pijnlijke nek op.



O-6734-2003 AUTOBANDEN LEKGESTOKEN


Van een auto die geparkeerd stond aan de Bechstede te Goes zijn tussen zondag 19.30 uur en maandagmorgen beide achterbanden lekgestoken met een scherp voorwerp.
Schade bedraagt een paar honderd euro.



Z-6735-2003 HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD


In een woning aan de Sasdijk in Hulst is maandagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.
In de woning werden ruim 300 hennepplanten aangetroffen die klaar waren om geoogst te worden. In een tweede ruimte in de woning werden nog 125 potten met kleinere hennepplanten aangetroffen. Alle hennepplanten, alsmede de benodigde apparatuur, werd in beslaggenomen. In verband hiermee is een 31-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen aangehouden. Ze is in verzekering gesteld.






Politie Zeeland