Politie Zeeland



Z-6736-2003 DOORRIJDER


Een 46-jarige man uit de gemeente Terneuzen is maandag rond 05.00 uur in Zierikzee aangehouden.
De man had eerder vannacht op de Zandkreekdam in Wilhelminadorp een aanrijding veroorzaakt. Hij was met zijn auto op de linkerweghelft terechtgekomen en hier in botsing gekomen met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 42-jarige man uit Zierikzee. De 46-jarige man was na de aanrijding doorgereden. Omdat zijn adem bij zijn aanhouding naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Daar deze mislukte, werd uit voorzorg zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt. Zijn auto is vermoedelijk total loss en bleek niet te zijn verzekerd.



W-6737-2003 BEDREIGING

Een 62-jarige Middelburger is maandagavond in zijn woonplaats bedreigd door een aantal jongens.
De man had rond 20.00 uur geld gepind bij een bank aan de Lange Geere en wilde teruglopen naar zijn auto toen er vier jongens in zijn richting kwamen aanlopen. Een van de jongens kwam voor de man staan en bedreigde hem. Toen de man probeerde weg te komen in zijn auto werd zijn portier opengetrokken en probeerde de jongen de man te slaan. Nadat de man kans zag weg te rijden, schopte de jongen nog een deuk in de auto. De jongens renden vervolgens weg in de richting van de Langeviele.


W-6738-2003 AANRIJDING SNORFIETS/BROMFIETS

Op het Jaagpad te Vlissingen vond maandag rond 15.15 uur een frontale aanrijding plaats tussen een snorfiets en een bromfiets.
Een 32-jarige Middelburgse reed op haar snorfiets en haalde net een fietser in op het moment dat uit tegenovergestelde richting een 16-jarige bromfietser uit Arnemuiden de bocht om kwam. Beiden konden elkaar niet meer ontwijken en een botsing was het gevolg. De vrouw liep bij haar val schaafwonden op en diverse kneuzingen aan voet en knie en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bromfietser bleef ongedeerd.


Z-6739-2003 BESTELAUTO TOTAL LOSS

Een 25-jarige man uit Hulst heeft maandagavond rond 19.00 uur in zijn woonplaats zijn bestelauto total loss gereden.
De man reed over de Hogeweg, komende uit de richting Axel, en verloor vermoedelijk in een bocht de macht over het stuur waarna hij tot stilstand kwam in een sloot. De 25-jarige man werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.