Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Appie Baantjer viert 80ste verjaardag

in vitaal.nl literair café!

Baantjer, van de bekende Baantjer-reeks, zal het vitaal.nl literair café op de 50+ Beurs openen. De beroemde auteur wordt geïnterviewd en daaropvolgend signeert hij zijn boeken. De beurs vindt plaats van woensdag 24 t/m zondag 28 september in de Jaarbeurs te Utrecht.

Uitzonderlijk

Op het moment dat de 50+ Beurs plaatsvindt, heeft de auteur net de leeftijd van 80 jaar bereikt! In principe zou hij niet meer gaan signeren. Echter, voor een beperkt aantal gelegenheden, waaronder het vitaal.nl literair café, maakt hij graag een uitzondering. De uitgeverij tipte vitaal.nl dat de schrijver erg gevoelig is voor een romantisch gebaar. Daarom aan de bezoekers het verzoek om een (rode) roos mee te nemen om zijn 80ste verjaardag extra feestelijk te maken.

Bijzondere opening

Op woensdag om 10.15 uur opent Baantjer het vitaal.nl literair café. Zijn optreden duurt tot 11.00 uur. Daaropvolgend kunnen de bezoekers direct zijn boeken kopen bij signeerboekhandel Broese in de stand, voorzien van zijn handtekening.

Over Baantjer

Geïnspireerd door zijn werk als politieagent in de Warmoesstraat in Amsterdam schrijft Baantjer zijn thrillers. Een aantal recente titels: De Cock en moord in reclame en De Cock en de dood op de superfan. Niet alleen zijn boeken zijn zeer populair, ook de televisieserie Baantjer kluistert veel mensen aan de buis.

Tot ziens bij de bijzondere aangelegenheid van A.C. Baantjer in het vitaal.nl literair café eind september.

Voor het volledige programma van vitaal.nl literair café op de 50+ Beurs, bekijk de special.

91fe6b.gif