Ingezonden persbericht


Het CDA komt naar u toe!

Het CDA Rotterdam organiseert door de stad wijkavonden om in gesprek te komen met de Rotterdamse kiezers over onderwerpen die leven in de wijk. De eerstvolgende avond is woensdagavond 24 september a.s. in Hoek van Holland en heeft als onderwerp Wonen & Milieu .

CDA Thema-avond

Wonen & Milieu

Woensdag 24 september a.s.

Aanvang 20.00 uur

(zaal open vanaf 19.30 uur)

Locatie:

De Torpedoloods

Stationsweg 43 ( aan de Berghaven)

( op loopafstand van NS station Hoek van Holland-Haven)

Hoek van Holland

Inleiding door:

Pieter van Geel

Staatssecretaris van Milieu, ministerie van VROM

Forumleden:

Pieter van Geel (staatssecretaris)

Jan de Vries ( lid Tweede Kamer)

Peter Lamers ( statenlid Zuid-Holland)

Leonard Geluk (fractievoorzitter Rotterdam)

Piet van der Wel (portefeuillehouder Hoek van Holland)

Het is de bedoeling dat u op deze avond in de gelegenheid wordt gesteld om met vertegenwoordigers van het CDA te discussiëren over de kansen en belemmeringen van het wonen in de nabijheid van een milieubelastende activiteit.

Staatssecretaris Pieter van Geel zal een inleiding houden over de kansen en belemmeringen van woningbouw in de nabijheid van milieubelastende factoren. Daarbij zal hij nader ingaan op items als woningbouw op de Rechtermaasoever, het ontwikkelen van de Waalhaven tot woonwijk en de bouw van Vinexlocaties nabij snelwegen.

De aanwezigen worden in de gelegenheid gesteld om na deze inleiding over dit thema met een forum in discussie te gaan. Het forum bestaat uit Pieter van Geel (staatssecretaris), Jan de Vries ( lid Tweede Kamer), Peter Lamers ( Statenlid Zuid-Holland), Leonard Geluk

( fractievoorzitter gemeenteraad Rotterdam ) en Piet van der Wel (portefeuillehouder deelgemeente Hoek van Holland).

Als locatie is gekozen voor de Torpedoloods in Hoek van Holland. Een unieke locatie aan de Berghaven, midden in de problematiek van het onderwerp. Een unieke kans om ook uw mening te laten horen over dit onderwerp. U bent van harte uitgenodigd!