Ingezonden persbericht

Persbericht

Amersfoort, 19 september 2003

Van 26 t/m 28 september in Zelhem; spreker: Henk van Dam

Radar-weekend Geloof en opvoeding op Camping De Betteld

ZELHEM Met name voor ouders, maar ook voor kinder- en jongerenwerkers houdt Radar van vrijdag 26 tot en met zondag 28 september een themaweekend over Geloof en opvoeding . Dit weekend vindt plaats op Camping De Betteld te Zelhem (bij Doetinchem). Spreker is Henk van Dam, toerustingwerker bij Radar.

Omdat ouders de primaire doelgroep zijn, heeft het weekend het karakter van een gezinsweekend. Dit betekent dat er aparte kinderprogramma s en gezinsactiviteiten zijn. Ook is er de mogelijkheid om als gezin een weekend te kamperen op De Betteld.

Vrijdag en zaterdag worden er workshops gehouden over thema s als: Hoe voed je je kinderen op die steeds vroeger mondig worden? ; Wie ben je zelf als opvoeder en wie is je kind? ; Geloof en inhoud van je opvoeding en De gemeente en onze kinderen . Op zondag is er een inspirerende afsluitingsdienst met Henk van Dam. Deze dienst begint om 15.00 uur.

Henk van Dam is verantwoordelijk voor het werk van Radar, die als deelnemende organisatie is verbonden aan de Evangelische Alliantie (EA). Van Dam is ruim twintig jaar werkzaam geweest als jongerenwerker en jeugdevangelist, en is dus een echte ervaringsdeskundige. Op dit moment is hij tevens parttime docent godsdienst op een school voor voortgezet onderwijs.

Meer informatie: Radar, tel. 0525-686418; e-mail: radar@basepoint.nl; Internet: www.radar-geloveninopvoeding.nl Aanmelding (verplicht): Camping De Betteld, tel. 0314-627200; e-mail: info@betteld.nl; Internet: www.betteld.nl

Noot voor de redactie (