Roto Smeets de Boer NV
PlantijnCasparie leverancier commercieel drukwerk van Stork NV

Stork NV heeft PlantijnCasparie - onderdeel van het beursgenoteerde RSDB concern - gecontracteerd om voor alle Stork vestigingen in Nederland het commercieel drukwerk te gaan verzorgen. De PlantijnCasparie vestiging in Zwolle zal het coördinatiepunt vormen in de relatie met Stork NV. Stork NV heeft hiertoe met PlantijnCasparie een raamovereenkomst gesloten. Het pakket omvat al het commercieel drukwerk, inclusief periodieken, van de Stork werkmaatschappijen.

Stork NV heeft na een uitvoerige aanbestedingsprocedure voor PlantijnCasparie gekozen vanwege het brede pakket aan diensten dat PlantijnCasparie de vestigingen kan bieden tegen marktconforme prijzen.

Partijen
Technologieconcern Stork vergroot de effectiviteit en efficiency van de industriële productieprocessen van haar klanten door levering van systemen, componenten en diensten waarin de specialistische Stork know-how op het gebied van technologie en productieprocessen wordt toegepast. Stork behoort tot de marktleiders in elke activiteit. Het contract voor commercieel drukwerk is een onderdeel van het Corporate Procurement programma van Stork dat moet leiden tot meer rendement en kostenbesparing.

PlantijnCasparie biedt een breed scala aan diensten en producten: van advies over tot realisatie van communicatiemiddelen. Hierbij worden de kennisgebieden prepublishing, drukwerk en direct marketing ingezet. PlantijnCasparie is marktleider in Nederland op het gebied van grafimedia diensten voor de zakelijke markt.

PlantijnCasparie Holding
26 september 2003

Voor nadere informatie:
Markus Bos 033 - 2455 666 PlantijnCasparie Holding
Emily Knegtel 035-6258 660 RSDB Holding