2e persbericht van vrijdag 26 september 2003

Eindhoven 26-09-2003 - Berichten uit de regio

Eindhoven: GSM gestolen

Op de Deimosweg probeerde een onbekende man donderdagavond tussen 23.10 en 23.20 uur de tas van een 19-jarige Eindhovense weg te nemen. Het meisje had haar tas om haar schouder hangen en haar GSM in haar hand. Doordat flink aan de tas werd getrokken viel de GSM op de grond. De dader liet toen de handtas los, pakte de GSM en maakte dat hij weg kwam. Hij rende via het Titanpad richting Venuslaan.

Eindhoven: Roodlichtcontrole

Op de kruising Marconilaan Boschdijk is vrijdag tussen 9.10 en 10.10 uur een roodlichtcontrole gehouden. In één uur werden acht automobilisten bekeurd omdat ze door rood reden.

Breugel: Autogordelcontrole

Op de Van den Elsenstraat is vrijdag tussen 8.30 en 10.30 uur een autogordelcontrole gehouden. In totaal werden negen bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de gordel.

Deurne: Motorrijder gewond

Op de kruising Snoertsebaan Hanenbergweg is vrijdag rond 7.45 uur een 23-jarige motorrijder uit Deurne gewond geraakt. Dit gebeurde toen een 31-jarige automobiliste uit Deurne, die over de Snoertsebaan reed, op het kruispunt linksaf sloeg richting Hanenbergweg. Ze verleende hierbij geen voorrang aan de motorrijder die uit tegengestelde richting over de Snoertsebaan kwam aanrijden. Hierdoor ontstond een botsing tussen de twee voertuigen, waarna de motorrijder tegen een boom tot stilstand kwam. De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Knegsel: Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeluk

(Aanvulling op persbericht 3 van 25 september 2003)

Donderdagmiddag rond 16.00 uur is de 19-jarige Rob Laureijs uit Lage Mierde overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een verkeersongeluk op de Veldhovenseweg (in het persbericht van 25 september werd vermeld dat het ging om de Knegselseweg in Veldhoven). De jongen reed met zijn auto vanuit Veldhoven richting Knegsel. Door nog onbekende oorzaak is hij de controle over zijn voertuig verloren en tegen een boom gebotst. Het slachtoffer is ter plaatste aan zijn verwondingen overleden.

Lieshout: Drankautomaat gestolen

In twee bouwketen op een terrein aan de Stater is tussen woensdagavond 18.30 uur en donderdagochtend 7.00 uur een drankautomaat en gereedschap gestolen. Hoe de dader op het terrein is gekomen is nog onduidelijk. Van één bouwkeet werd een toegangsdeur opengebroken. De ander zou niet op slot hebben gezeten.