Productschap Wijn

Nieuws

"24 uur van Le jans"

24 uur van Le Jans

Een gastronomische uitdaging
ten bate van de:

Geachte relatie,

Op 26 september a.s. zal er een bijzondere happening plaatsvinden in Restaurant Hotel Jans te Rijs. In samenwerking met DLV wijnen uit Zeist zal er een unieke prestatie geleverd gaan worden door de zwarte en witte brigade van Restaurant Hotel Jans en de gasten aan tafel voor het goede doel.

Op vrijdag 26 september om 18.00 uur nemen 8 personen de uitdaging aan om gedurende 24 uur te genieten van een 96-gangen diner met bijpassende wijnen, ieder kwartier een gerechtje met daarbij een proefslokje wijn.

Wij zoeken sponsors!
Voor het goede werk van de Nierstichting zoeken wij voor iedere gang een sponsor.
U kunt al vanaf 125,00 (één gang met wijn) een kwartier van de 24 uur voor uw rekening nemen. Bovendien bent u van harte welkom om uw gesponsorde gang te komen nuttigen aan de hoofdtafel. Vanzelfsprekend bent u vrij om zoveel gangen te sponsoren als u wenst. Uw naam zal op de menukaarten - waarop de 96 gerechten staan - en op de website www.hoteljans.nl (24 uur live) te zien zijn.
Het laatste uur van de 24 uur van Le Jans (zaterdag 27 september vanaf 17.00 uur) zal worden geveild onder de aanwezigen en onder het toeziend oog van de notaris wordt ook deze opbrengst overhandigd aan de Nederlandse Nierstichting.

U bent van harte welkom!
De deuren van Restaurant Hotel Jans staan 24 uur open en u bent van harte welkom om mee te genieten van de gastronomische uren die u en ons te wachten staan. Voor 40,00 wordt er een menu (inclusief bijpassende wijnen) geserveerd, bestaande uit de 4 gerechten van het betreffende uur, plus een hoofdgerecht en een dessert. Ook hiervan gaat 10,00 naar de nierstichting.

Aanmelden en reserveringen
Wilt u zich aanmelden als sponsor? En/of wilt u reserveren voor het menu?
Of wilt u zelfs de 24-uurs uitdaging aangaan? De deelname is beperkt! U kunt contact opnemen met:
Restaurant Hotel Jans: Richard Hulzinga of Bart Steenbakkers - Telefoon: 0514 - 58 12 50
DLV Wijnen: Yvonne Koch - Telefoon: 0343 - 49 14 99

Tot slot
De medewerkers van Restaurant Hotel Jans nemen de 1e gang voor hun rekening voor 250,00.
Voor de 8 deelnemers sponsort DLV Wijnen de wijnen en Restaurant Hotel Jans de gerechten.

Sponsorgeld kunt u storten op bankrekeningnummer 43.79.73.433 t.n.v. 24 uur van Le Jans te Rijs


Copyright © 1996-2003 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum