Ingezonden persbericht


Felix Meritis

26 september
Felix Meritis - alle zalen
19.30 NiZA Het Levend Jaarboek Zuidelijk Afrika manifestatie Toegang ¤ 12,50 / 9,50.
Kaarten alleen te verkrijgen aan de kassa van Felix Meritis of via het speciale machtigingsformulier op www.felix.meritis.nl http://www.felix.meritis.nl>

Op 26 september organiseert het Nederlands instituut voor Zuidelijk Afrika (NiZA) haar jaarlijks evenement, het Levend Jaarboek Zuidelijk Afrika. NiZA presenteert haar programma's op originele wijze aan publiek, politiek, media en donateurs.

Het programma omvat o.a. breakdance uit Beira, de praktijk van vrouwenorganisaties in hun strijd tegen geweld, een stoomcursus vredesopbouw, films uit de townships van Kaapstad en debatten over maatschappelijk verantwoord ondernemen in conflictgebieden.

NiZA is een politiek onafhankelijke stichting die zich sterk maakt voor democratisering in Zuidelijk Afrika. Dit doet zij middels samenwerking met lokale partnerorganisaties die zich richten op mensenrechten en vredesopbouw, sociaal-economisch empowerment en media en vrijheid van meningsuiting.

Felix Meritis
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam
tel. 020 626 23 21
fax 020 624 93 68
felix@felix.meritis.nl

Reserveren: tel 020 623 13 11 of e-mail: balie@felix.meritis.nl Voor actuele programma-informatie: http://www.felix.meritis. Reserveren bij Felix Meritis, mits anders vermeld.