BNN

STARS, GLITTER EN GLAMOUR BIJ HOMO100 BNN

Op vrijdag 26 september organiseert BNN voor de vierde keer de Homo100. Niet alleen worden de hele dag op 3FM de 100 beste homohits gedraaid, ook organiseert BNN als spetterende afsluiting de Homo100 Pink Party, the Star Edition vanuit Hotel Arena TONIGHT in Amsterdam. Ook op televisie is er aandacht voor de Homo100.

Op vrijdag 26 september zijn ze van 09.00 uur tot 18.00 uur weer allemaal te horen op 3FM: de 100 lekkerste disconummers, de meest swingende hits en de beste meezingers. Stemmen kan via www.bnn.nl. Aansluitend wordt tussen 18.00 uur en 19.00 uur de Star Mix uitgezonden. Hierin zijn de beste homoplaten uit de lijst gemixt door Paul Rabbering.

Vanaf 22.00 uur staat Amsterdam op zijn kop, want tijdens de Homo100, the Star Edition zijn er diverse DJ's, waaronder de Ruud de Wild, Erick-E, Alex van Oostrom, Disco Twins, Wanna be a Star & Miss B-Have en Kevin & Rogor. Daarnaast is er ook een speciaal gastoptreden van Jimmy Somerville. De presentatie is dit jaar weer in handen van de initiatiefnemers Ruud de Wild, Jeroen Kijk in de Vegte en Sander de Heer.

Zonder jou geen BNN! Word dus lid voor het te laat is! Voor maar EUR 5,73 ben je een jaar lang lid van de leukste omroep van Nederland. Surf naar http://www.omroep.nl/bnn/wordlid/index.html