BNN

JIMMY SOMERVILLE OP HOMO100 PINK PARTY, THE STAR EDITION

Op vrijdag 26 september vanaf 22.00 uur presenteert BNN de Homo100 Pink Party, the Star Edition in Hotel Arena TONIGHT in Amsterdam. Dit jaar staat de party in het teken van the Star Edition en dit betekent nog meer sterren, glitters en glamour. Een van de hoogtepunten van de avond is het zeer speciale optreden van Jimmy Somerville. De presentatie is weer in handen van de initiatiefnemers Ruud de Wild, Jeroen Kijk in de Vegte en Sander de Heer.

Wie kent 'm niet, die kleine Engelse zanger die doorbrak met de hit 'Smalltown boy' in 1984 met de band Bronski Beat. Het was voor het eerst dat homoseksualiteit op zo'n openhartige manier centraal stond in een nummer. Met zijn andere band Communards scoorde hij later swingende hits als 'Don't leave me this way' en 'Never can say goodbye'. Solo was Jimmy Somerville succesvol met onder andere het disconummer 'You make me feel'.

Naast het optreden van Jimmy Somerville zorgen DJ's Ruud de Wild, Erick-E, Alex van Oostrom, Disco Twins, Wanna be a Star & Miss B-Have en Kevin & Rogor voor de lekkerste disco en soulfulhouse op de Homo100 Pink Party, the Star Edition. En natuurlijk ontbreken de sterren niet op deze bijzondere avond. In de dagen voor het feest waarin de spanning stijgt nodigen Ruud en Jeroen in het radioprogramma ruuddewild.nl al hun bekende vrienden en vriendinnen uit om samen te genieten van deze party.

De Homo100 Pink Party, the Star Edition is het afsluitende feest van de Homo100, dat dit jaar alweer voor de vierde keer wordt georganiseerd. Tijdens de Homo100 staat 3FM de hele dag in het teken van de 100 beste homohits. De lijst wordt samengesteld door luisteraars van 3FM en bezoekers van www.bnn.nl, die in de aanloop naar de Homo100 via internet op hun favoriete disco classics, clubtunes, smartlappen en echte nichtenhits kunnen stemmen.

Kaartjes voor de Homo100 Pink Party, the Star Edition zijn te koop voor 20 euro bij Hotel Arena of bij de Ticketservice, tel. 0900-3001250 (99 cent p.m.) of www.ticketservice.nl.