2e persbericht van donderdag 25 september 2003

Eindhoven 26-09-2003 - Berichten uit de regio

Asten: Diefstal auto

In de nacht van woensdag op donderdag is in Asten op het Spicaplein een zwarte Mercedes 210 D-XII met het kenteken VK-72-HS gestolen. De bestelbus was geladen met gereedschap.

Eersel: Opgevoerde bromfietsen

De politie heeft donderdagmorgen op de Willibrorduslaan een bromfietscontrole gehouden. Er zijn zeven bromfietsers bekeurd die hun voertuig hadden opgevoerd.

Geldrop: Diefstal uit woning

In de nacht van woensdag op donderdag is uit een woning aan de Elendil een zwarte rugzak gestolen met daarin autosleutels, huissleutels, een portemonnee en autopapieren. De dader was binnengekomen door via de brievenbus de voordeur te openen. Er werd die nacht al op vijf andere plaatsen in Geldrop op soortgelijke wijze ingebroken.

Valkenswaard: Diefstal auto

In de nacht van woensdag op donderdag is in Valkenswaard in de Kamgrasbeemd een groene Audi 80 cabriolet met het kenteken FJ-VJ-20 gestolen.

Waalre: 229 automobilisten op de bon

Donderdag tussen 10.00 en 12.15 uur heeft de politie tijdens een snelheidscontrole op de Burgemeester Mollaan 229 automobilisten op de bon gezet. De snelste reed 99 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Budel: Snelheidscontrole

Donderdag tussen 10.00 en 12.15 uur heeft de politie op de Mulkstraat een snelheidscontrole gehouden. Er werden 123 automobilisten bekeurd. De snelste reed 85 km/u. Op deze weg is 50 km/u toegestaan.