Politie Gelderland-Midden

Didam - Duivense aangehouden na winkeldiefstal
Publicatiedatum: 26-09-2003

Een 62-jarige vrouw uit Duiven is donderdagmiddag aangehouden op verdenking van het plegen van winkeldiefstal in een zaak aan het Lieve Vrouweplein in Didam. De vrouw werd door winkelpersoneel betrapt op de diefstal van goederen ter waarde van enkele euro's en aan de politie overgedragen. De vrouw bekende diefstal en werd na verhoor heengezonden met een boete van 115 euro.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Didam - vrouw ongedeerd na aanrijding met lichtmast en boom Publicatiedatum: 26-09-2003

Een 59-jarige automobiliste uit Kilder (gem. Bergh) is donderdagmiddag met de schrik vrijgekomen nadat ze met haar auto op de Tatelaarweg in Didam tegen een lichtmast en een boom reed. De vrouw was omstreeks half een vanaf een benzinestation weggereden en reed door nog onbekende oorzaak vermoedelijk de berm in, waardoor ze de macht over het stuur verloor en achtereenvolgens tegen een lichtmast en een boom botste. De lichtmast brak geheel af. De vrouw bleef bij het ongeval ongedeerd, haar auto liep wel flinke schade op en moest worden afgesleept.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Ede - Denkt u mee met de politie?
Publicatiedatum: 26-09-2003

De politie in het district West-Veluwe Vallei (waaronder de gemeenten Nijkerk, Barneveld, Scherpenzeel, Ede en Wageningen) is druk bezig met het ontwikkelen van beleidsplannen voor volgend jaar. In die plannen moeten - dat is nu één keer niet anders - keuzes worden gemaakt. Keuzes voor onderwerpen, waarvan de politie denkt dat die volgend jaar in ieder geval aandacht van de politie verdienen. En op die keuze heeft u invloed. Want op dinsdag 30 september mag u in Ede met de politie over die beleidskeuze discussiëren, op donderdag 2 oktober is er een discussieavond in Barneveld. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in de bureaus aan de Breelaan of de Van Hogendorplaan. Om 20.00 uur start de discussie.

Belangstellenden voor deze avond worden vriendelijk verzocht zich vooraf aan te melden via de mail van Bureau Communicatie in het district: harry.munniksma@gelderland-midden.politie.nl.