Grafinet


P E R S I N F O R M A T I E Schiphol / Soest, 16 september 2003

Samenwerking biedt one-stop shopping Triview sluit strategische alliantie met The Total Translation Company

Triview, het ontwikkelingsbureau voor handleidingen, technische communicatie en publishing technologie uit Soest heeft een strategische alliantie gesloten met het internationale vertaalbureau The Total Translation Company (TTC) gevestigd op Schiphol. Hierdoor ontstaat een samenwerkingsverband dat een hoogwaardige one-stop shopping service biedt op het gebied van de ontwikkeling, vertaling en publicatie van technische en technisch-commerciële documentatie. Bedrijven uit alle branches kunnen nu voor handleidingen tot en met geavanceerde `multi-language' publicaties bij deze alliantie terecht.

Directeur Peter Stroes van Triview te Soest: "Deze unieke strategische samenwerking biedt onze klanten een hoop voordelen. Wij leveren al tien jaar vertalingen van technische documenten. De vraag naar Oost-Europese en Aziatische vertalingen is sterk gegroeid. In TTC hebben we nu een sterke technische vertaalpartner die het creatie-beheer-publicatie proces efficiënt ondersteunt". The Total Translation Company is een internationaal vertaalbureau met een Benelux-vestiging op Schiphol. Iveta Dimova, Corporate Account Manager: "Deze strategische alliantie biedt onze klanten de perfecte mogelijkheid onder één dak hun volledige documentatiebeleid te laten realiseren. Wij vertalen veelvuldig en efficiënt naar alle talen. TTC is altijd sterk geweest in het vertalen van commerciële en technische stukken, maar nu beschikken wij in-huis over veel uitgebreidere technische kennis. Zo verloopt ook het technische vertaaltraject effectiever en efficiënter en dat ontneemt de klant zorgen en bespaart hem bovendien kosten."

TTC heeft haar hoofdvestiging in Engeland en beschikt verder over kantoren in Nederland, Duitsland en Amerika. De organisatie biedt vertalingen, tolken, transcriptie en terminologie- en brandname-checking. Daarbij wordt middels een intern kwaliteitsproces (ISO 9001) tijdens ieder vertaalproject confidentieel met de teksten omgegaan. TTC wil met haar diensten topkwaliteit leveren. Daarvoor beschikt zij over het ISO 9001 certificaat en is zij lid van de Association of Translation Companies (ATC). Het volledige dienstenpakket van de alliantie omvat: technische documentatie en
-vertalingen, interactieve on-line documentatie, oplossingen voor de creatie, vertaling en publicatie van complexe documentatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Triview, Peter Stroes, telefoon: 035-6029696 of TTC, Iveta Dimova, telefoon: 020-7952995.


---