Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Drie jaar aaneen in Deloitte & Touche ranglijst van snelstgroeiende technologie bedrijven NEDSTAT NUMMER 14 IN TECHNOLOGY FAST 50

Diemen, 26 September 2003 - Nedstat, Europees marktleider in het meten, rapporteren en analyseren van websitebezoek, is voor het derde opeenvolgende jaar opgenomen in de Deloitte & Touche Technology Fast 50. In de gisteren gepubliceerde lijst staat Nedstat op plaats 14 met een omzetgroei van 258% per jaar over de periode van 1998 tot en met 2002.

Nedstat maakt sinds de oprichting in 1996 een continue omzetgroei door. Met een 12-de plaats in 2001, een 6-de in 2002 en de 14-de dit jaar is Nedstat één van de tien bedrijven die in elk van de afgelopen drie jaren in de Fast 50 is opgenomen. Ook in het boekjaar 2003 gaat de groei onverminderd voort.

"De continue groei van Nedstat geeft de marktwaardering aan voor de hoge kwaliteit van onze producten en serviceverlening." aldus Michael Kinsbergen, algemeen directeur van Nedstat. "Daarnaast maakt het duidelijk dat bedrijven steeds meer belang hechten aan de effectiviteit van hun website en het rendement op de investeringen daarin."

Alle vijf Nedstat kantoren droegen bij aan de omzetgroei waarmee Nedstat haar positie als marktleider in Europa verder kon versterken.

De Deloitte & Touche Technology Fast 50 is een ranglijst van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland, gebaseerd op de omzetgroei in de periode van 1998 tot en met 2002. In aanmerking voor de ranglijst komen technische bedrijven die in 1998 een omzet hadden van minimaal EUR 50.000, tenminste vijf jaar bestaan en hun hoofdkantoor in Nederland hebben. De Technology Fast 50 wordt in Nederland mede ondersteund door ING Bank, Euronext en FEM Business.

Uitgebreide informatie over de Technology Fast 50 met onder andere de complete ranglijst 2003 vindt u op de website www.fast50.nl.

Over Nedstat B.V.

Nedstat is leverancier van diensten voor het meten, rapporteren en analyseren van websitebezoek. Deze stellen u in staat het rendement van uw online communicatie en business te vergroten. Nedstat is in 1996 opgericht en uitgegroeid tot een marktleider in Europa. Nedstat telt 85 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De diensten en producten van Nedstat worden gebruikt door een groot aantal Nederlandse bedrijven en instituten waaronder HMG, ING, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Publieke Omroep en Wolters Kluwer en door vele internationale klanten zoals Ernst & Young, Interbrew, Marks & Spencer, Thomas Cook en Unilever Bestfoods.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht