Politie Zeeland



Aanvulling op persbericht W-6807-2003.

De onbekende automobilist betreft een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Hij zal in ieder geval tot vandaag in het ziekenhuis in Gent blijven voor onderzoek.



W-6810-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG

In de Oosterscheldestraat in Middelburg vond donderdag om 15.30 uur een aanrijding plaats.
Een 36-jarige Middelburgse automobilist reed over de Oosterscheldestraat, komende uit de richting Stromenweg. Ter hoogte van de Arnelaan sloeg hij linksaf en sorteerde daartoe voor; ook gaf hij een teken met zijn richtingaanwijzer. Achter hem reed een 18-jarige scooterrijder uit dezelfde plaats die de automobilist links inhaalde op het moment dat deze afsloeg. Er ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.


W-6811-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van donderdag op vrijdag werd op de Segeerssingel in Middelburg een personenauto opengebroken.
Er werd een autoradio / cd-speler met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen.


Z-6812-2003 WONINGINBRAAK

Donderdag tussen 17.30 en 22.15 uur werd ingebroken in een woning in de Vissersverkorting in Westdorpe.
De toegang werd geforceerd en het pand werd doorzocht. Voor zover bekend werd een onbekend geldbedrag weggenomen.


W-6813-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Op het fietspad bij de kruising Koudekerkseweg / Verlengde Bonedijkestraat in Vlissingen vond donderdag om 20.00 uur een aanrijding plaats tussen twee fietsers.
Een 17-jarige Vlissingse fietser was vanaf de Verlengde Bonedijkestraat rechtsaf het fietspad van de Koudekerkseweg opgereden. Een 13-jarige plaatsgenoot, die geen voorverlichting voerde, was i.p.v. de rijbaan over te steken op hetzelfde fietspad blijven rijden en kwam dus uit tegenovergestelde richting. Beide fietsers kwamen met elkaar in botsing en raakten gewond. De 17-jarige had last van zijn schouder maar hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen. De 13-jarige werd met een gekneusde hand naar het ziekenhuis overgebracht, maar kon dit na behandeling weer verlaten. Beide voertuigen raakten beschadigd.


Z-6814-2003 AUTOMOBILIST BEKEURD

Op de Gentsevaart in Kapellebrug kreeg en automobilist vrijdag om 06.54 uur een bekeuring van E 115,-- omdat hij met een gecorrigeerde snelheid van 78 km/h reed.

Z-6815-2003 GRAAFMACHINE GESTOLEN
In de nacht van donderdag op vrijdag werd aan de Canisvlietweg in Zuiddorpe een mini-graafmachine gestolen.
De graafmachine stond afgesloten in de berm van de weg. Het betreft een oranje met grijs en rode graafmachine, merk Kubota, type KX 91-2; de waarde bedraagt enkele tienduizenden euro's.