LANDesk Software sluit samenwerkingsovereenkomst met Osiatis

Nieuwe partner voor verdere groei in België

Brussel, 26 september 2003 - LANDesk Software heeft met Osiatis een overeenkomst gesloten voor de distributie en ondersteuning van LANDesk producten voor de Belgische markt. LANDesk Software werkt uitsluitend met zogenaamde Expert Solution Providers (ESP's) voor de distributie van haar aanbod, waaronder de onlangs aangekondigde LANDesk Management Suite 7. Deze uitbreiding van het ESP programma is in lijn met LANDesk's ambitie om verder te groeien in de Belgische markt.

Volgens Jan de Bondt, Channel Development Manager Benelux: "Met Osiatis verzekert LANDesk Software zich van hoge kwaliteit wat betreft advies, installatie, implementatie, training & support. Als je kiest voor een "echt" indirect kanaal, is werken met partners die je blindelings kan vertrouwen van levensbelang. LANDesk Software Benelux verzorgt dan ook op regelmatige basis niet alleen verkoop- en technische training maar ook diepgaande ondersteuning omdat we onze partners als collegae beschouwen."

Algemeen Directeur Jan Vandebroek van Osiatis over de samenwerking: "Wij helpen onze klanten in het beheren van de levenscyclus van hun IT assets en het verbeteren van helpdeskprocessen. Met LANDesk, bieden we een krachtig tool aan waarmee de werkingskosten van de IT operaties drastisch verminderd kunnen worden. Vele klanten zijn geïnteresseerd in het gebruik van LANDesk om efficiënter ondersteuning te verlenen aan de eindgebruiker, softwarelicentiekosten te beheersen en het beheer van het desktoppark te automatiseren."

Over Osiatis
Osiatis is servicespecialist op het gebied van IT-infrastructuur en -communicatie voor 2000 bedrijven en organisaties in Europa. Meer dan 1300 consultants, ingenieurs en technici werken samen om IT-afdelingen te organiseren, ontwerpen, migreren, administreren, exploiteren en zorgen voor het onderhoud van de technische architectuur.

Over LANDesk Software
LANDesk Software, Inc. is een vooraanstaand leverancier van geïntegreerde software voor desktop- en apparaatbeheer, die zich richt op het ontwikkelen van eenvoudig te gebruiken end-to-end oplossingen voor klanten. Meer informatie over LANDesk Software is te vinden op www.landesksoftware.co.uk.



Ingezonden persbericht