26/9 Aa & Dommel

Boxtel 26-09-2003 -

AUTO GESTOLEN, Vught

Donderdag is vanaf de Heun in Vught een grijze Smart cabrio gestolen. De auto met een waarde van ruim 20.000,- heeft als kenteken 85-KV-PJ.

INBRAAK KLEEDRUIMTE SPORTHAL, Schijndel

Donderdagavond is de kleedruimte van een sporthal aan de Veghelsedijk in Schijndel opengebroken. In de afgesloten kleedkamer hingen de spullen van een aantal sporters. De deur van de kleedruimte werd opengebroken en de daar hangende kleding werd doorzocht. Uit de kleding werden voornamelijk portemonnees gestolen.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Sint Michielsgestel

In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 01.25 uur is op de Ruwenbergstraat in Sint Michielsgestel een 46-jarige man uit Sint Michielsgestel bekeurd. Hij reed met een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod en een boete van 75,-.

VRACHTAUTO IN BRAND, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.20 uur zagen politiemensen van het team Vught een rokende vrachtauto langs de N65 onder Vught staan. De vrachtauto, geladen met varkens, is waarschijnlijk door een technisch defect in brand geraakt. Door ingrijpen van de chauffeur kon de brand snel worden geblust en kon de inzet van de brandweer worden beperkt tot controle. De varkens bleven ongedeerd en zijn in een andere vrachtauto verder vervoerd.

ROODLICHT CONTROLE, Boxtel

Bij een controle op de Molenstraat in Boxtel, zijn vrijdagmorgen 8 scholieren bekeurd omdat ze door rood reden op de kruising Molenstraat
- Baroniestraat.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Haaren

Vrijdagmorgen is een 46-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man werd in een winkel aan het Monseigneur Bekkersplein in Haaren betrapt toen hij voor bijna 70,- visproducten wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.