26/9 Den Bosch

's-Hertogenbosch 26-09-2003 -

DERTIG BEKEURINGEN BIJ VERKEERSCONTROLE, 's-Hertogenbosch

Donderdagmiddag zijn bij verkeerscontroles op de Rijnstraat en de Sumatrastraat in 's-Hertogenbosch 30 personen bekeurd. Ze bleken er 27 hun autogordel niet om te hebben. Verder bleek van een auto de reminrichting niet in orde te zijn, was een auto niet APK gekeurd en zat er een bestuurder niet hands free te bellen.

VEELPLEGER AANGEHOUDEN, Drunen

Donderdag werd gemeld dat in een woning aan de Grotestraat in Drunen werd ingebroken. Op aanwijzing van getuigen konden de politiemensen een 32-jarige man uit Nijmegen aanhouden. De man had aan de achterzijde van een woning een raam opgebroken. Daar het een veelpleger betreft is de man in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

BROMFIETSERS GEWOND BIJ ONGEVAL, 's-Hertogenbosch

Donderdagmiddag rond 16.40 uur zijn twee bromfietsers gewond geraakt bij een ongeval. Een 18-jarige man uit Kerkdriel reed met zijn bromfiets aan de verkeerde kant over de Zandzuigerstraat in 's-Hertogenbosch. Op de brug kwam hij in aanrijding met een hem tegemoetkomende 18-jarige bromfietser uit 's-Hertogenbosch. Beide bromfietsers zijn overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch, waar ze zijn opgenomen.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, 's-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 38-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Rond 19.30 uur werd gemeld dat een auto tegen een geparkeerde auto was gereden op het Nachtegaalslaantje in 's-Hertogenbosch. De 38-jarige man bleek bij controle te veel te hebben gedronken. Toen hij werd aangehouden, verzette hij zich hevig en probeerde een portofoon van een van de politiemensen te pakken. Ook probeerde hij de wapenstok van een van de politiemensen af te pakken. Onder hevig verzet, waarbij hij de politiemensen probeerde te bijten is hij overgebracht naar het politiebureau in 's-Hertogenbosch. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor is hij vrijdagochtend heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN, 's-Hertogenbosch

Donderdagavond rond 23.30 uur is op de Hambakenweg in 's-Hertogenbosch een 43-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 6 uur.