26/9 Maasland

Oss 26-09-2003 -

JONGEREN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELINGEN, Oss

Donderdagavond werd rond 23.45 werd gemeld dat enkele jongeren op de Asterstraat en de Hescheweg in Oss vernielingen hadden aangericht. Door omwonenden waren de twee jongens aangehouden. De twee jongens 21 en 17 jaar uit Heesch en Oss werden overgedragen aan de politie. De jongen bleken in verschillende tuinen aan de Asterstraat en de Hescheweg vernielingen te hebben aangericht, als het vernielen van tuinhekjes, het omgooien van plantenbakken en pilaren. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt. Vrijdagmiddag zijn ze na verhoor heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Heesch

Vrijdagmorgen is een 49-jarige man uit Heesch aangehouden. De man had eerder die morgen een 70 jarige man eveneens uit Heesch met een mes bedreigd. De twee mannen hebben al langer een geschil. Tegen de 49-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

ROOD LICHT CONTROLE, Oss

Vrijdagmorgen is op de kruising Hescheweg - Julianasingel in Oss roodlicht controle gehouden. Bij deze controle zijn 10 fietsers en twee bromfietsers bekeurd dien door het rode licht reden.

ZONDER RIJBEWIJS IN SLOOPAUTO DE WEG OP, Oss

Vrijdagmiddag werd op de Brederostraat in Oss een auto gecontroleerd. Bij de controle bleek, dat de 18-jarige bestuurder uit Oss niet in het bezit was van een rijbewijs. De auto zou in februari van dit jaar al gesloopt zijn en was dan ook niet verzekerd of APK gekeurd. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt. Hij moest zijn reis te voet voortzetten.