Dienstenbond CNV

CNV Media wil maatwerk in sociaal plan Verweij
26-09-2003

Maandag 22 september is er met Verweij in Mijdrecht voor de eerste maal gesproken over de inhoud van een sociaal plan. Uw werkgever heeft voorstellen gedaan en van onze kant zijn er tegenvoorstellen op tafel gelegd.

Onder het motto 'werk gaat voor alles' acht CNV Media het van het grootste belang dat mensen die moeten vertrekken aan nieuw werk worden geholpen. Daarnaast zijn wij van mening dat er voor ouderen met minder kansen op werk afspraken moeten komen die extra bescherming bieden. Om te weten waar we over praten hebben we uw werkgever gevraagd ons inzicht te geven in de leeftijd van de mensen van wie afscheid wordt genomen.

Maatwerk
Alleen dan kunnen we voor onze leden maatwerk leveren. Een wens die overigens ook door de OR is uitgesproken. Afgesproken is om het overleg volgende week maandag, 29 september, voort te zetten. Zodra er meer duidelijkheid is zullen we u uitnodigen voor een ledenbijeenkomst. Het is een moeilijke tijd. Een tijd ook om schouder aan schouder te staan. Overtuig uw niet georganiseerde collega dat het zin heeft lid te worden van CNV Media.

Vragen?
Voor inlichtingen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Steffe Bak, tel: (023)5651052 of email: s.bak@cnvdibo.nl.