Ingezonden persbericht


Persbericht

Rat Race 2003 voor de Doe Een Wens Stichting

Rotterdam, 20 augustus 2003 - Op 26 september 2003 om 15.00 uur gaat op het Schouwburgplein in Rotterdam de Rat Race voor de vijfde maal van start. Het idee van de Rat Race is over komen waaien uit Amerika waar het al jaren een begrip is. Het doel van deze race is dat geslaagde mensen uit het zakenleven zich inzetten voor een goed doel. Dit jaar is unaniem gekozen voor de Doe Een Wens Stichting Nederland. Elke euro welke door sponsoring en deelname aan de race wordt binnengehaald, gaat naar deze Stichting.

De Rat Race Rotterdam is een fun(d)race, waarbij in business outfit en in teamverband, een afstand van ca. 3,5 km door het centrum van Rotterdam wordt afgelegd. De Rat Race Rotterdam is een initiatief van de Junior Kamer Rotterdam. Vorig jaar hebben aan dezelfde race ongeveer 400 deelnemers meegedaan en is ruim

¤ 27.000,- voor het goede doel opgehaald.

De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult vanaf 1989 de liefste wens van in Nederland wonende kinderen tussen de drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier waarbij de wens en de privacy van het kind en het gezin verzekerd zijn. De Stichting streeft ernaar van elke wensvervulling een unieke gebeurtenis te maken, waarbij de vreugde van het kind centraal staat en waar het kind en de familie even ongestoord van kunnen genieten.

Mede dankzij de deelnemers en sponsoren van deze race, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Doe Een Wens Stichting, zal de stichting de komende tijd weer vele kindergezichtjes kunnen doen stralen.

Geïnteresseerden in de Rat Race kunnen contact opnemen met Marc Bosman op 06-46005408 of kijken op www.ratrace.nl. Belangstellenden voor de Doe Een Wens Stichting kunnen contact opnemen met Jacqueline Opstelten op 06-24758438.

Einde Persbericht