Lijst Pim Fortuyn


Voortgang rond de Commissies

Het bestuur is blij met de grote belangstelling naar aanleiding van de oproep voor een bijdrage aan één van de commissies (Schorsing & Royement commissie, Sollicitatie commissie, Huishoudelijk Reglement commissie en de Kascommissie).

Afgelopen week heeft een onafhankelijke sollicitatiecommissie met ruim 40 belangstellenden gesproken. Er werd gekeken naar relevante werkervaring, opleiding, geschiktheid om in een commissie te kunnen functioneren en wat de beweegredenen waren om in een commissie plaats te nemen.

In de sollicitatiecommissie zaten afwisselend de LPF-leden Saskia Destombes, Jeroen Tienhoven, Henk Daalhuizen, Cecelia Vennik en Alfons Lonte, ondersteund door Bert Snel (Voorzitter Wetenschappelijk Bureau) en Laetitia Simonis (Hoofd Communicatie).

Deze sollicitatiecommissie heeft een pré-advies gegeven aan het bestuur; deze zal op haar beurt de voorgedragen kandidaten spreken en een definitieve keuze maken.

Het bestuur spreekt de verwachting uit dat binnen afzienbare termijn de commissies kunnen worden geïnstalleerd.

Oproep voor kandidaten Kascommissie

Met betrekking tot de Kascommissie zijn we echter nog op zoek naar 1 à
2 kandidaten met relevante werkervaring! U kunt zich tot volgende week vrijdag (3 oktober) aanmelden via E-mail of schriftelijk bij het partijkantoor. Deze gesprekken zullen extra ingepland worden.