Circuit Park Zandvoort


British Race Festival met sfeervol programma

10 September 2003 - Zaterdag 27 en zondag 28 september wordt voor de negende maal het British Race Festival op Circuit Park Zandvoort georganiseerd. De Historische Auto Ren Club, British Cars & Lifestyle en Circuit Park Zandvoort hebben een bijzonder sfeervol programma in elkaar gezet: races, demonstratieritten, Concours d'Élégance, onderdelenmarkt, auto's te koop, Lifestyle, de aanwezigheid van meer dan twintig Britse merkenclubs en historische Formule 1 wagens van voor 1962.

Het raceprogramma laat wedstrijden zien in de MG Competitions, Monoposto's, Historische Toerwagens en GT's en de Sports 2000, historische automobielen die we niet al te vaak op Zandvoort zien. Maar, de ongetwijfeld vele toeschouwers komen niet enkel voor de wedstrijden. Er is een ware markt met producten uit het Verenigd Koninkrijk die het leven veraangenamen: huis- en tuindecoratie, antiek, kleding, delicatessen, vakanties, whisky, serviezen, stoffen en snuisterijen. Kortom, het British Race Festival op Circuit Park Zandvoort is er niet alleen voor mannen!

Tevens zijn er standhouders aanwezig die kunnen helpen bij het vinden van dat specifieke onderdeel van uw klassieker waar u al geruime tijd op naar zoek bent. Ook worden er 'complete' Engelse auto's te koop aangeboden.
Het Concours d'Élégance is een vast onderdeel van het British Race Festival. En ieder jaar een groot succes. Werkelijk schitterende automobielen zullen urenlang bewonderd worden door de schare liefhebbers van Britse vierwielers. Op zondagmiddag rijden deze wagens diverse ronden over Circuit Park Zandvoort, waarna de prijsuitreiking voor de hoofdtribune zal plaatsvinden.
Bent u in het bezit van bijzondere Engelse auto, dan kunt u meedingen naar de prestigieuze prijs 'Best of the best' in het Concours d'Élégance. Daarvoor dient u contact op te nemen met de Historische Auto Ren Club, telefoon 023-5280368 of harc.info@tiscali.nl.

Toegangskaarten
Bij de ruim 1000 TicketBox verkooppunten (o.a. Free Record Shop en Primera) bij u om de hoek kunt u terecht voor toegangsbewijzen voor Circuit Park Zandvoort. Niet meer wachten voor de kassa's maar gewoon doorlopen of zelfs doorrijden, want per 2 kaarten kunt u voor 16 EURO een parkeerticket kopen waarmee u uw automobiel op de parking Restaurant/Tribune kunt stallen.
Via 0900-9393 (45cpm) belt u voor het dichtstbijzijnde verkooppunt en u kunt voor meer informatie terecht op www.ticketbox.nl en op RTL text p.890.
Tijdens het British Race Festival bedraagt de toegangsprijs 12 Euro per dag. Een kaart voor het gehele weekeinde kost 20 Euro. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, hebben gratis toegang!



© Copyright 2003, Circuit Park Zandvoort