district Lekstroom 12.35 uur

Utrecht 27-09-2003 - Persberichten district Lekstroom

Aanhouding in tram IJSSELSTEIN Tijdens een controle op de tram in samenwerking met Connexxion, is vrijdagavond om 20.30 uur een 32-jarige man uit Utrecht aangehouden. In eerste instantie kreeg de man een bekeuring voor zwartrijden. Bij navraag bleek de man nog twee openstaande vonnissen op zijn naam te hebben. Hiervoor is hij ingesloten en overgebracht naar het politiebureau.

Scootercontrole HOUTEN Vrijdagmorgen heeft de politie op de Veerwagenweg, en de Oud Wulfseweg 63 bromfietsers en een aantal personenautos gecontroleerd. In totaal zijn er 48 bekeuringen uitgeschreven. De meeste bekeuringen werden gegeven voor het opvoeren van de bromfiets. Andere overtredingen waren onder andere het niet tonen van het bromfietscertificaat, het niet dragen van een helm, niet handsfree bellen, het rijden door rood licht.

Toezicht in winkelgebied HOUTEN In verband met klachten over het rijden over het trottoir heeft de politie vrijdagavond extra toezicht gehouden in winkelcentrum Het Rond. Resultaat was 6 bekeuringen voor het rijden in voetgangersgebied en 2 voor het (illegaal) parkeren op een invalideplaats.