Gemeente Leusden

21-05-03
Kandidaten gezocht voor sportverkiezing

Op zaterdag 27 september vindt in De Korf het vijfde Leusdense sportgala plaats. Het Comité Sportgala Leusden is op zoek naar kandidaten voor de huldigingen.

Naast de huldiging van Leusdense kampioenen is er de verkiezing van de sportvrouw, sportman, sportploeg en sportvrijwilliger van het jaar. En de gemeente reikt een aanmoedigingsprijs uit aan een veelbelovend jeugdig talent.
Voor de huldiging, de verkiezing en voor de aanmoedigingsprijs zoekt het Comité Sportgala Leusdense kandidaten. Ook Leusdenaren die in een andere plaats sporten kunnen worden aangemeld.
Voor de kampioenenhuldiging komen alle Leusdense sporters in aanmerking, die een eerste, tweede of derde plaats hebben behaald bij een Nederlands-, Europees- of Wereldkampioenschap. Ook eerste teams van Leusdense verenigingen, die kampioen zijn geworden of gepromoveerd kunnen gehuldigd worden. De sportverenigingen zijn inmiddels benaderd met het verzoek hun kampioenen en kandidaten aan te melden.

Leusdenaren die iemand in hun omgeving kennen die voor huldiging of nominatie in aanmerking komt, kunnen deze kandidaat vóór 1 juli - voorzien van een motivatie - schriftelijk aanmelden bij de gemeente Leusden, afdeling Sportzaken, t.a.v. Marion Blotenburg, Postbus 150, 3830 AD Leusden.