Ingezonden persbericht

SNUFFELEN in HET GOOI.

Het Gooi - Snuffelen zit ons allen in het bloed. Snuffel- en Vlooienmarkten horen bij onze maatschappij en zijn niet meer weg te denken. Op zondag 28 september a.s. is er een gigantische SNUFFELMARKT in de DUDOK ARENA te HILVERSUM, waar vele duizenden bezoekers worden verwacht. Dit evenement geniet grote bekendheid in Noord Holland en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een leuke vlooienmarkt met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan.

Organisator Van Aerle verwacht weer vele duizenden bezoekers, die gezellig komen rondstruinen op deze zeer populaire vlooienmarkten. Veel mensen hebben hun zolders, kelders, schuurtjes en garages uitgemest op zoek naar bruikbare artikelen, die nog verkoopbaar en vooral mooi uitstalbaar zijn. Op deze markt bieden ruim 200 standhouders de meest uiteenlopende spullen aan. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen en afdingen voor een lagere prijs is zeker toegestaan.

Veel belangstellenden kijken nu al reikhalzend uit, of er bij die bonte mengeling van spulletjes iets voor hun gading tussen zit. Soms slagen mensen er in om voor een paar eurootjes DE gouden aankoop van hun leven te doen&&&&&!!

Kom op zondag 28 september 2003 van 10.00 tot 17.00 uur snuffelen in de DUDOK ARENA, te Hilversum.

De toegang bedraagt voor volwassenen Euro 2,50 Kinderen onder geleide t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

Voor meer informatie (en fotomateriaal) kunt u contact opnemen met Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 525483 of 06 53848622 info@uitgaansskrant.nl Zie ook : www.vlooienmarkten.nl