27/9 De Leijgraaf

Uden 27-09-2003 -

VERKEERSCONTROLE, Uden

Vrijdagmiddag is een verkeerscontrole gehouden op de Losplaats in Uden. Bij de controle werden 32 bekeuringen uitgeschreven. 22 personen werden bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden. Vijf werden er bekeurd omdat ze te hard reden. Drie waren er niet hands free aan het bellen. Een auto had een meertonige hoorn, en bij een vrachtauto stak de lading uit.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.10 uur is op de Zeelandsedijk in Volkel een 24-jarige man uit Dordrecht bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 4 uur.
---
Dezelfde nacht rond 03.50 uur werd op de Nistelrodeseweg in Uden een 35-jarige man uit Valkenwaard bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een boete van 190,- en een rijverbod van 2 uur.

BRAND BIJ BANDENBEDRIJF, Reek

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.35 uur werd een brand gemeld bij een bandenbedrijf aan de Rustvenseweg in Reek. Bij het bedrijf bleek een flinke hoeveelheid banden in brand te staan. De brandweer die met groot materieel uitrukte heeft het vuur bestreden. Rond 06.00 uur was men de brand meester. Het nablussen tot in de latere ochtenduren geduurd.